Elke dag nieuwe deals op het gebied van merkkleding en/of merkschoenen van bekende topmerken voor dames en heren!

Terug naar klantenservice

Artikel(en) retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product of bestelling aan ons retour wilt zenden. In dit geval heeft u recht op het herroepingsrecht. Dit betekent dat u al uw aankopen altijd binnen 14 kalenderdagen, zonder opgaaf van reden, aan ons terug mag sturen. Wij stellen het natuurlijk wel op prijs als u een reden opgeeft zodat wij een nog betere service aan kunnen bieden aan onze klanten.


De voorwaarden voor het retourneren van een artikel zijn:
- Het product dient geen draagsporen te vertonen zoals vlekken, geur en gebruiksschade
- Het product dient, indien mogelijk, voorzien te zijn van de originele verpakking inclusief labels, in goede staat. Het artikel graag in een zak of doos retour sturen, zodat er geen tape of andere schade wordt toegediend aan de originele verpakking.
- Bewaar artikelen ook niet in rokerige ruimtes of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet als retour geaccepteerd zullen worden.
- Ondergoed is vanuit hygiënisch oogpunt uitgezonderd van de retourprocedure.
- Bij defect bij ontvangst dien je hier z.s.m. melding van te maken.
- De retour/ruiling graag binnen 14 dagen aanmelden middels een e-mail naar onze klantenservice naar info@onedayfashiondeals.nl

Wanneer u een product wilt retourneren dient u bovenstaande in acht te nemen. De kosten voor het retourneren van het bestelde artikel zijn voor eigen rekening, tenzij het een fout van ons betreft. U kunt het pakketje terugsturen met een pakketdienst naar keuze. Onderstaand retourformulier graag bijvoegen in het pakketje samen met de pakbon.
Download hier het retourformulier als PDF of als word-document

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze gelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden zo spoedig mogelijk verstuurd.

Indien u geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling uiterlijk binnen 14 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van uw bank wanneer het geld op de rekening staat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op een gratis DAGDEAL!

Veilig online winkelen en betalen